Ennen tuloa ja hoito-ohjeet

Ennen tuloa

Vältä AHA-ihonhoitotuotteita. On suositeltavaa välttää AHA-tuotteita (tuotteet jotka koostuvat alpha-hydroxy- acidista) noin viikon ajan ennen toimenpidettä. Suosittelemme myöskin lopettamaan anti-aging -tuotteiden käytön kulma-alueelta kahta viikkoa ennen toimenpiteeseen tulemista. Jätä Omega-valmisteet tauolle Omega-valmisteet ohentavat verta ja tuottavat tätä myöten enemmän vuotoa toimenpiteen aikana. Älä poista kulmakarvojasi Parhaan tuloksen saavuttamiseksi, ethän nypi tai poista kulmakarvoja millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen toimenpidettä.

Muisti- ja ohjelista

2 vrk ennen toimepidettä:

Ole varovainen seuraavien lääkitysten kanssa:
Verenohennuslääkkeet, aspiriini, ibuprofeiini ja muut kipulääkkeet. On myös suositeltavaa välttää kaikkia sellaisia lääkkeitä, joilla on voimakas vaikutus kehoosi.
Vältä alkoholia ja kofeiinia
On suositeltavaa jättää kaikki alkoholituotteet pois 48 tuntia ennen toimenpidettä. On myös huomattu, että kofeiinipitoiset tuotteet kiihdyttävät verenkiertoa ja tätä myöten lisäävät vuotoa toimenpiteen aikana.
Älä luovuta verta toimenpidepäivänä tai sitä edeltävänä päivänä

Verenluovutus saattaa rasittaa kehoa ja saada tuntemaan olon heikoksi.


Samana päivänä:

Valmistaudu pieneen punoitukseen

On hyvin harvinaista, että kulmissa esiintyisi erittäin vahvaa punoitusta microbladingin jälkeen. Pieneen punoitukseen kannattaa kuitenkin varautua, sillä sitä esiintyy lähes kaikilla asiakkailla. Erilaiset ihotyypit reagoivat erilailla toimenpiteeseen, joten se kannattaa pitää mielessä, kun suunnittelee loppupäivää microbladingin jälkeen.

Tule toimenpiteeseen kevyellä meikillä

Ennen microbladingia ei kannata meikata kulmia ollenkaan eikä muutoinkaan laittaa kovin raskasta meikkiä. Kevyt meikki ei kuitenkaan haittaa toimenpidettä.

Olethan avoin allergioistasi sekä kroonisista sairauksista

Kerrothan kaikki mahdolliset krooniset sairaudet tai allergiat, joita sinulla voi olla. Listaa myös kaikki asiat kosmetiikasta, joilla on ollut negatiivinen vaikutus ihollesi. Ole rehellinen kaikesta, mikä vaikuttaa terveyteesi (myös raskaus, imetys, yms

Toipumisvaiheet:  Mitä enemmän tiedät prosessista, sitä helpompaa se sinulle on. Paranemisprosessi kestää 2-4 viikkoa ja se voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: 1) ihon pintakerroksen parantuminen; 2) kuolleen ihon kuoriutuminen; 3) pigmentin väheneminen. Käsittele kulmia hellästi äläkä irrota kuollutta ihoa itse

Iho voi olla kulmien ympäriltä herkkä ensimmäisen vuorokauden aikana. Jos haluat pestä kulmia, tee se puhtaalla, haalealla vedellä, varoen painamasta liikaa kulmien alueella. Kulmia voi pestä tarvittaessa jopa muutamien tuntien välein. Kulmia voi myös kevyesti painella puuvillaisella kosteuspyyhkeellä. Kulmien puhtaanapitämistä tulisi jatkaa aamuin illoin, niin kauan kunnes haavat ovat parantuneet.

Toimenpiteen jälkeen ihosta voi irtoilla pieniä, kuivia palasia, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä. Monet tuntevat vastustamatonta kiusausta raapia tai kuoria kulmia, mutta sitä ei saa missään nimessä tehdä.

Hiero rauhoittavaa voidetta kulmiin
Hoitovoiteena suositellaan Bebanthenia noin kahden viikon ajan aamuin illoin. Ensimmäiset kolme vuorokautta rasvausta suositellaan useammin, noin 4 kertaa vuorokaudessa.

Ei kulmameikkiä eikä anti-aging -voiteita

Suosittelemme olemaan käyttämättä minkäänlaista meikkiä kulmissa vähintään viikon, mieluiten 10 vuorokauden ajan.

Älä myöskään käytä anti-aging -voiteita ennen kuin kulmat ovat täysin parantuneet. Suosituksen mukaan olisi hyvä pitää kaikki intensiiviset voiteet poissa kulmien alueelta. Mikäli kulmat vuotavat tai ihosi on erittäin herkkä, vältä kaikenlaisia voiteita ja hoitoaineita. Kun iho on parantunut, on suositeltavaa käyttää silikonipohjaisia tuotteita, koska ne edesauttavat värin kestoa.
Vältä intensiivistä hikoilua ja uintia

Ainakin viikon, mutta mielellään kolmen viikon ajan microbladingin jälkeen on suositeltavaa välttää kaikenlaisia fyysisiä aktiviteetteja, jonka seurauksena olisi kovaa hikoilua. Tämä koskee saunaa, uintia, intensiivistä treenaamista, kylpemistä, jne.

Uima-altaan vesi saattaa heikentää värin pysyvyyttä kulmissa, koska vedessä on klooria ja microbladingissa käytetty väriaine taas on täysin luonnollista. Vaikka sillä olisikin hyvin vähän tai ei ollenkaan vaikutusta, jokaisen asiakkaan iho on ainutlaatuinen ja tällainen altistuminen hikoilulle ja kloorille saattaa aiheuttaa komplikaatioita tai pidentää paranemisaikaa.

Vältä solariumia ja intensiivisiä ihovoiteita Suositus on, ettei ihoa altisteta solariumille viikkoon microbladingin jälkeen. Tämä suositus koskee myös paljoa auringonvaloa. Liiallinen auringonsaanti vaikuttaa negatiivisesti pigmenttiin, joka on asetettu ihon pintakerrokseen. Jos juuri valmistuneet microblading-kulmat saavat liikaa suoraa auringonvaloa, pigmentti saattaa alkaa haihtumaan ja kulmat vaativat uuden, raskaamman vahvistuksen. Ole varovainen lääketieteellisten toimenpiteiden kanssa Kerro aina microblading-käsittelystäsi lääkärille ennen minkäänlaisia muita toimenpiteitä.

Heti toimenpiteen jälkeen näkyvä tulos ei ole lopullinen Värin pigmentti haalistuu hieman parin viikon kuluttua microbladingista. Tämä on täysin normaalia eikä siitä tarvitse huolehtia. Alussa leikkauslinjat voivat näyttää hieman epätasaisilta ja värin pigmentti tulee todennäköisesti muuttumaan melko merkittävästi ensimmäisen kuukauden aikana toimenpiteen jälkeen. On hyvä muistaa, että todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta vahvistuksen jälkeen (värin uudelleenlaitto n. 1 kk kuluttua microbladingista)

Älä epäröi ottaa yhteyttä Ei ole tyhmiä kysymyksiä ja aina kun tunnet tarvetta kysyä, niin kysy. Voit olla varma, että vastaan on tullut kaikenlaisia kysymyksiä ja myöskin juuri niitä kysymyksiä, joihin haluat vastauksia. Ohjeitamme noudattamalla voit olla huoletta laadun suhteen kulmien parannuttua.

ESTEET pigmentoinille /microbladingille

Jos sairastat diabetestä tai sinulla on käytössäsi verenohennuslääkitys, niin tarkistathan lääkäriltäsi ensin sopiiko microblading käsittely sinulle. Jos imetät, huomioithan, että käyttämämme puudutteen vuoksi sinun tulisi olla imettämättä noin 4 tuntia hoidon jälkeen, jotta puudute haihtuu elimistöstäsi täysin. Hormonaalisista syistä väri ei välttämättä tartu kunnolla.

Emme tee microbladingia:

Jos sinulla on käytössäsi Roaccutan vai vastaava isotretinoiini-lääkitys, Roaccutanin jälkeen tulisi odottaa puoli vuotta ennen microblading-käsittelyä, ihon arpeutumisvaaran vuoksi.
Jos sinulla on taipumusta keloidiarpiin.
Jos olet raskaana
Jos sinulla on kestoväri-, parafenyylidiamiini- tai hiusväriallergiaa, olisi hyvä selvittää lääkärissä mille aineelle olet allergisoitunut, ja sisältävätkö microblading-pigmenttimme mahdollisesti allergisoivaa ainetta.
Jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle.
Kulmien alueen iho on rikki.