Menossa Naimisiin? Stressitön lähtö juhlaan!

Hääpalvelumme

Onnittelumme

Aloita ajoissa

Tee päivästäsi täydellinen

Hääkampauksen valinta voi olla yhtä tärkeää kuin mekon, asusteiden ja meikin valintakin. Morsiusmekkosi tulee korostaa vartalosimuotoja ja kampauksesi tulee korostaa kasvojesi muotoja.

Suunnittelemme kanssasi täydellisen hääpaketin, juuri sinun toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta. Meiltä saat kattavan valikoiman erilaisia palveluita saman katon alta.

Voimme myös palvella isommankin seurueen, erillaisiin tilaisuuksiin juhliin, polttareihin yms.  meillä on myös tilaa pukeutumiseen ja rentoon oleiluun!

Juhlapäivänäsi liike on suljettu muilta asiakkailta, ja toteutamme palvelun yksityistilaisuutena.

Meiltä saat myös kätevästi rahoituksen tarvittaessa kaikkiin palveluihimme.

Suunnittelu

Aloita suunnittelu jo hyvissäajoin. Varaa aika meille konsultointiin ja suunnitteluun. Käymme läpi toiveesi ja kokoamme sinulle mieluisan paketin. Palvelupaketit, mitkä sisältävät useampia  palveluita esim. suihkurusketus, kasvohoito ja jalkahoito, varaus on hyvä tehdä 2-3 päivää aikaisemmin. 

Otamme uudet 2024 hää- ja juhlavaraukset vastaan 1.2.24 alkaen. Soita ja varaa aika meille p.0413175193

Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen  studio.ks@kslahti.com

woman, bridal party, lineup
heart, wedding, marriage
celebration, champagne, glasses

Suunnitelman ollessa valmis, konsultoinnin jälkeen, varaamme ajan koekampauksiin ja meikkeihin.  Veloitamme 20%  kokonais summasta varausmaksuna. Varausmaksu hyvitetään loppulaskussa. Varausmaksua ei palauteta.

suositut hääpaketit meiltä!

”Hääilo olkoon onnen enne,
täyttykööt toiveet sydäntenne.”