Terveydellistä ja laadukasta jalkahoitoa sinua varten

Heidi Nummela

Jalkahoito Hollola

foot massage, foot reflex, foot reflex zones-2133279.jpg

Milloin jalkahoitoon?

Ammattilaisen vastaanotolle kannattaa hakeutua, jos omahoitokeinot eivät tehoa jalkavaivoihin tai heikentynyt toimintakyky ei mahdollista omahoidon toteutumista.

Apua kannattaa hakea myös jalkaongelmiin ja jalkojenhoitoon liittyvistä asioissa.

10 000 askelta päivässä, useimmiten vielä sukkiin ja kenkiin peitettynä! Jalkojen iho vaatii erityistä huolenpitoa, kantavathan jalat koko kehomme painon. Jalkojen iho on paksumpaa kuin minkään muun kehon osan: jalkapohjien sarveissolukerroksessa voi olla useita satoja solukerrosksia.

Tuki- ja liikuntaelinsairaudet voivat johtaa nivelmuutoksiin, diabetes voi heikentää jalkojen verenkiertoa, ja verenkiertohäiriöt voivat aiheuttaa turvotusta jalkojen alueen ihossa.

Jalkahoidon tärkeys on usein vähäteltyä. Säännöllisellä jalkahoidolla voimme välttää paljon haitallisia tulehduksia, viruksia sekä infektioita yms. Säännöllinen jalkahoito on  myös hyvä ennaltaehkäisy moneen vaivaan.  Jalkahoidon ammattilainen osaa suositella juuri sinulle oikean jalkojenhoito välin sekä hoidon!

Palvelusetelit ovat myös käytössämme. Jos sinulle on määrätty lääkinnällisen kuntoutuksen palveluja, palveluseteli on vaihtoehto hyvinvointialueen itse tuottamalle tai ostamalle palvelulle. Meillä toteutetaan terveydellinen jalkahoito.

Mihin käyttää hyvinvointietua?

Hyvinvointietu on tarkoitettu erilaisten henkilökohtaisten työnantajien tarjoamien terveyspalvelujen maksamiseen (esim. jalkahoito, hammaslääkäri tai kehonkoostumusmittaus).