Kampaamo työskentelyä yli 20.vuoden kokemuksella

Plants Collection

Any plants for your space

Free Shipping

Free shipping on order

100% Money Back

If the item didn't suit you

Meillä huomioidaan myös perheen pienimmät !

Toteutamme myös lasten hiusten leikkuut.

Tiina Parturi-Kampaaja

Mago hiustenpidennys

Tekniikka Mago-hiustenpidennyksessä on kaikkein hellävaraisinta mitä markkinoilla on

Mago -pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien. Simply Natural -tehtaalla haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Tapa, jossa kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. Periaatteessa pidennys pitäisi pystyä tekemään paljain käsin, ilman laiteinvestointeja. Haluttiin kehittää jo olemassa olevaa ja monipuolisimmaksi osoittautunutta sinettitekniikkaa eteenpäin. Hiukseksi valittiin sama hius, joka on toiminut kantavana osana Simply Natural -järjestelmää jo yli 10 vuoden ajan.

Viiden vuoden tuotekehityksen ja kolmen vuoden testauksen jälkeen syntyi Mago hair. Mago hair valmistui pitkän prosessin päätteeksi ympäristöystävälliseksi tuotteeksi, jolla saavutetaan parempi asiakastyytyväisyys kuin millään toisella pidennystekniikalla.

Mago -hisutenpidennys on varmasti hiuksillesi hellävaraisin tekniikka.

Forme Essentials Voimaa kotimaisesta kauraöljystä


Forme Essentials on puhtaasti kotimainen hiustehoito- ja muotoilutuotesarja meille, jotka arvostamme puhdasta luontoa ja aitoa itsevarmuutta. Sarjan tuotteet on rikastettu kotimaisella kauraöljyllä, joka ravitsee hiuksiamme arjen kiireissä. 

SensiDO Mix & Match pigmentit

HAJUSTEETON VÄRIHOITOAINE
  •  Ammoniakiton hiusväri
  •  Ylläpitää väriä hiuksissa
  •  Lisää kiiltoa hiuksiin
  •  Intensiivinen, runsaspigmenttinen koostumus
  •  Kestää hiuksissa 6-8 pesua
  •  Hajusteeton ja vegaaninen
  •  Vain ammattikäyttöön

Rajaton värihoitomaailma

Mix & Match -värihoidot ovat täydellinen valinta, kun etsit juuri oikeaa sävyhoitoa. Oli tarpeesi muodikas pastelli, hohtava metalli tai räväkkä shokkiväri – kaikki onnistuu. Kampaajan sekoittama hoitosävy valmistetaan aina kampaamossa asiakkaan tarpeisiin, joten juuri oikean sävyisellä värihoidolla ylläpidät hiusvärisi aina täydellisenä. Soveltuu vaalennetuille ja sävytetyille hiuksille.  

SensiDO-hiusvärit Hajusteettomat, ammattilaiskäyttöön tarkoitetut hiusvärit

DS – Korkealuokkainen, kotimainen, hajusteeton kampaamotuotesarja

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille tärkeitä haasteita, joiden inspiroimina Sim- on kehittänyt korkealuokkaisen, hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla.

Kiinnostuitko? Meille voit aina soittaa!