Tutustu laajoihin kosmetologisiin palveluihin.

Ennen tuloa & Kotihoito ohjeet

Jälkihoito pigmentointi

Hinnasto

Kosmetologin Hinnasto

100% Money Back

If the item didn't suit you

Aineeton kasvohoito

CARETECH HYDROGEN – pintaa syvenpää puhtautta. Ensimmäinen ihonhoitolaite joka poistaa kivuttomasti myrkkyjä pintaa syvemmältä!

Caretch Rf-Cryo

Caretech RF-Cryo hyödyntää magneettipulsseja ja uusinta radiotaajuustekniikka tehokkaasti ja turvallisesti.

Microblading & Kestopigmentointi

Microblading on luonnollisin kestävä kulmamuotoilu tyyli, kestopigmentointiä voidaan tehdä useaan alueeseen.

Juhlameikki viimeistelee sinut juhlakuntoon!

Laadukas ja kestävä pohjatyö takaa varmasti säihkyvän ja pitkäkestoisen lopputuloksen, koko päiväksi. Lue lisää erilaisista palveluista

Nykyajan kasvohoito - puhdistaa pintaa syvemmin

CARETECH HYDROGEN  – pintaa syvenpää puhtautta. Ensimmäinen ihonhoitolaite joka poistaa kivuttomasti myrkkyjä pintaa syvemmältä!

VAIN PUHDASTA VETTÄ
Caretech HYDROGEN laite pystyy välittömästi tuottamaan vetypitoista vettä, jonka pitoisuus on jopa 1480 miljardis-osaa (ppb) ja poistamaan vapaat radikaalitsolujen sisä- ja ulkopuolelta. Caretech Hydrogen hoito estää vapaiden radikaalien hyökkäyksen solukalvolle, soluytimeen ja DNA:han ja poistaa myrkyt solun sisä- ja ulkopuolelta.

Solun toiminta häiriintyy vapaiden radikaalien kuten auringonvalo, ilmansaasteet, tupakointi, kemikaalit, torjunta-aineet yms … saavat kaikki kehon tuottamaan
reaktiivisempia happilajeja jotka hyökkääväät solukalvolle, solun tumaan ja DNA:han aiheuttaen tulehduksia, autoimmuunisairauksia, säteilyvaurioita, ikääntymistä sekä ihosairauksia.

CARETECH HYDROGEN 4 VAIHEINEN HOITO
Hoidossa käytetään puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille. Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee ja tuntee välittömästi.
Hoidosta toipuminen on välitön, voit meikata, urheilla, saunoa yms.

Vaihe1 puhdistetaan ihon uloin kerros
Vaihe2 puhdistetaan kasvojen T-alue
Vaihe3 puhdistetaan ihohuokoset
Vaihe4 puhdistetaan pintaa syvemmältä,
poistaa vapaat radikaalit solujen sisä- ja ulkopuolelta.

TURVALLISTA TEKNIIKKAA
CARETECH HYDROGEN laite tuottaa nopeasti ja turvallisesti kylläisen vetyveden, jota käytetään reaktiivisten happilajien poistoon.

VETYTERAPIA KAUNEUDENHOIDOSSA
Vety on maailman pienin elementti. Kun kaksi vetyatomia laitetaan yhteen syntyy vetymolekyyli H2. H2 on toimintakykyinen sekä vedessä että öljyssä.
Solukalvo on öljyä ja sisäosa vettä. Vetymolekyyli toimii molemmissa olomuodoissa, siis öljyssä että vedessä. Vetymolekyyli pääsee solun sisään pienen kokonsa
ansiosta. Kun vetymolekyyli läpäisee solukalvon ja päästessään solun sisäosaan se kykenee hajoittamaan solun sisällä olevia vapaita radikaaleja.
Vapaat radikaalit/hapetusstressi härskiinnyttää solua, tuottaen monenlaisia tulehduksia, sairauksia sekä ennen aikaista vanhenemista.

CARETECH HYDROGEN VASTAAN VAPAIDEN RADIKAALIEN
AIHEUTTAMA HAPETUSSTRESSI
Vapaiden radikaalien aiheuttama hapetusstressi on tapahtuma, joka hitaasti vaurioittaa solua, prosessi yhtenä tekijänä on happi. Voidaan verrata esim. halkaistua omenan pintaa joka tummuu tai rautanaulaa joka ruostuu. Tai rasva joka härskiintyy. Vapaat radikaalis hajoittavat solujen hiilihydraatteja, ja proteiineja, nukleiinihappoja, entsyymeja, mitokondrioita ja mikrosomeja jotka ovat solun toiminnalle ja terveydelle välttämättömiä. Soluista vauriot leviävä kudokseen esim. ihosolusta ihoon. Näiden tekijöiden yhteistyö näkyy kasvojemme iholla harmautena, kimmoisuuden vähenemisellä, ryppyinä, läiskikkyytenä, laajentuneina ihohuokosina, näppylöinä, cuperosana ym.

CARETECH HYDRO on täysin luonnollinen menetelmä auttaa solua puhdistautumaan vapaista radikaaleista, tuoden iholle uutta puhtauden tunnetta, kirkkautta ja
hyvinvointia. Hoidot ovat turvallisia, ikääntymis sekä monien muiden iho-ongelmien hoitoon tarkoitettu laite. Vedyn hajotessa elimistössä se muuttuu vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

CARETECH HYDROGEN HOITOJA SUOSITELLAAN:
– Herkälle ohentuneelle iholle
– Kemiallisille/mekaaniselle kuorinnalle sopimaton iho
– Cuperosa iholle
– Epäpuhtaalle acne iholle
– Laajentuneille ihohuokosille
– Arpiselle iholle
– Kuivalle, elottomalle ja kimmoisuuden menettäneelle iholle
– Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä
– Ilman saasteille altistuneelle iholle
– Altistunut ilmastoinnin, elintapojen tai liiallisen ulkoilun iho
vaurioiden korjaamiseen
– Ihon vastustuskyvyn parantamiseen

KONTRAINDIKAATIO
– Avohaavat hoitoalueela
– Auringon polttama / ärtynyt iho
– Erittäin ohut /hauras iho (piirtoiho)
– Vakavat sydämen sairaudet
– Raskaus

Caretech RF-Cryo

Caretech RF-Cryo hyödyntää magneettipulsseja ja uusinta radiotaajuustekniikka tehokkaasti ja turvallisesti. 

Radiofrekvenssi eli kiinteyttävä RF-hoito. Multipolaarisella Caretech RF-hoitolaiteella saat uskomattoman hyviä tuloksia ihon kiinteyttamiseen, ryppyjen ja silmänympärysalueen silottamiseen ja silmapussien hoitoon.

Caretech kasvohoito ja RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho “kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys vartalolla.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Caretech RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia ja lisää kollageenin muodostusta joka on kiinteyden perusta sekä vaikuttaa rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista. Tuloksena on tasaisempi ja sileämpi iho. Iho kiinteytyy ja pienet rypyt ja juonteet häviävät.

Microblading & Pigmentointi

Microblading

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit joita käytämme ovat 100% luonnollisia, eivätkä ne ole haitallisia iholle. Microblading -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta hiljalleen noin 1-2 vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä vahvistus noin kerran vuodessa.

 

Miten kulmat muotoillaan?

Kulmien muotoilu aloitetaan aina ensin, haastattelemalla asiakasta. Meille on tärkeää, että asiakas tulee kuulluksi ja hänen toiveensa otetaan huomioon jo kulmia suunnitellessa. Ensimmäiseksi aloitamme kasvojen puhdistuksen, mittaamme kulmat kasvoihin hyvin istuvaksi, katsomme pigmentin ja lopuksi aloitamme työn.

Microblading terä on 14-24 neulainen, missä se kastellaan pigmentissä ja tehdään veto ihoon. Näin syntyy yksi luonnollinen karvamainen jälitelmä,  vedossa on tärkeää huomioida omien kulmakarvojen luonnollinen kasvusuunta. 

Hoito-ohjeet

Microblading kotihoito-ohjeet

On erityisen tärkeää muistaa pitää iho ja kulmat puhtaina. Vältä aurinkoa sekä uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan. Valmistelu- ja jälkihoito-ohjeet ovat tässä samassa tekstissä, luethan ne myös tarkasti.

Kahden-neljän tunnin kuluttua microblading-kulmien laitosta painele kulmia kostealla vanulapulla tai huuhtele kulmat seuraavana aamuna. Kulmia ei tulisi pestä samana päivänä lainkaan.Tämän jälkeen lisää erittäin ohut kerros Consult Lady Repair Agent – tai kestopigmentointivoidetta aamuin tai illoin. Todella kuivalle iholle voidetta voi käyttää tarvittaessa kahdesti päivässä. Huomioithan, että kevyt kerros voidetta riittää, sillä Consult Lady Repair Agent on itsessään jo paksu voide, jonka liiallinen ”läträäminen” voi edesauttaa värin nopeampaa kulumista tai aiheuttaa ihoärsytystä.

Seuraavan viikon ajan huolehdi tarkkaan hygieniasta, ja lisää voidetta aina kasvojen pesun tai suihkun jälkeen.

Tulevina päivinä hoidetulle alueelle kehittyy lievää rupea, ja väri näyttää vielä tummalta. Luonnollinen solujen uusiutumisprosessi aiheuttaa hieman hiutalemaista hilseilyä iholla. Hiutaleet (lievää ”kuorta” / ”rupea”) ei saa raapia, rapsuttaa, hangata tai nyppiä pois. Ruven pois rapsuttaminen estää pigmentin jäämisen kudokseen ja lopputulos on epätasainen. Pysyvä lopputulos on jopa 30% vaaleampi, kun ensimmäisen 24 tunnin aikana.

 • Älä raavi tai hankaa pyyhkeellä käsiteltyjä alueita.
 • Alue voidaan kevyesti taputella. Lievä rupi irtoaa itsestään.
 • Muista mitä huolellisemmin hoidat nyt, sitä kauemmin väri kestää iholla.

Mitä tulee välttää microbladingien parantumisprosessin aikana?

Kolmen päivän ajan:

 • Vältä urheilua ja hikoilua.

Viikon ajan:

 • Vältä meikkiä ja kaikkia muita voiteita paitsi hoitovoidetta/kestopigmentointivoidetta kulmien alueella.
 • Vältä saunaa, kylpemistä ja uimista.
 • Vältä kaikkia kasvoihin kohdistuvia toimenpiteitä, ripsipidennysten laitto, kasvohoidot, hieronnat jne.
 • Älä raavi, revi tai turhaan koskettele kulmia.

Kuukauden ajan:

 • Vältä auringonottoa, solariumia ja valohoitoja.
 • Vältä kemiallisia kuorintoja, hedelmähappoja, mikrohiontaa ja ihoa uudistavia voiteita.
 • Vältä myös laserhoitoja kulmien alueelle.
 • Antibioottien ja hormonaalisten lääkitysten käyttö voi aiheuttaa pigmentin nopeampaa kulumista.
 • Suojaa aina kulmat auringolta aurinkosuojavoiteella (ei ensimmäiseen viikkoon).

 

1. Ole tietoinen toipumisvaiheesta

Mitä enemmän tiedät prosessista, sitä helpompaa se on sinulle. Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: 1) ihon pintakerroksen parantuminen; 2) kuolleen ihon kuoriutuminen; 3) pigmentin väheneminen.
2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä meidän microblading -ammattilaisilta lisää näistä vaiheista.

2. Käsittele kulmiasi hellästi äläkä revi kuollutta ihoa tai rupea

Kulmiin ei saa koskea likaisilla käsillä! Kulmien ympäriltä iho voi tulla hieman herkäksi varsinkin
24h aikana microbladingin jälkeen. Jos haluat pestä kulmia, tee se puhtaalla haalealla vedellä hellästi varoen painamasta liikaa kulmien alueella. Toimenpiteen jälkeen ihosta voi irtoilla pieniä kuivia palasia, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä. Tässä paranemisvaiheessa kulmat kutiaa, mutta niitä ei saa missään nimessä repiä tai raapia.

3. Levitä hoitovoidetta kulmiin

Bepanthen (sininen) on paras hoito kulmiin, sillä se on kevyt ja hengittävä voide, joka parantaa haavat nopeasti. Rasvaa voi levittää 2-4 tunnin jälkeen hoidosta puhtaalle iholle. Suosittelemme kevyesti painelemaan kostealla vanulapulla kulmat ennen rasvan levittämistä. Ylimääräinen pigmentti, kuollut iho ja veri/kudosneste lähtevät pestessä pois, ja näin saat voiteen puhtaalle iholle. .

4. Suojaa uusia kulmiasi tarkasti ensimmäiset 3-4 päivää

Kulmat voivat olla alttiita infektiolle 3-4 päivää toimenpiteen jälkeen. Vältä kulmien turhaa koskemista ja pese sekä rasvaa kulmat vain puhtain käsin.

Vältä kovaa hikoilua (myös saunominen),  jotta pigmentti ei lähde hien mukana pois. Uimahalleissa uimista tulisi välttää n, 5-7 päivää, mm. korkean infektioriskin takia. Myös esimerkiksi kloori ja muut kemikaalit joita vesi sisältää saattaa heikentää värin pysyvyyttä tai jopa muuttaa värin sävyä kulmissa.

Ethän laita meikkiä kulmiin ensimmäisen 5-7 päivän aikana.

5. Vältä solariumia

Solariumia ei suositella käytettävän vähintään kahteen viikkoon microbladingin jälkeen. Tämä suositus koskee myös aurinkoa. Liiallinen auringonsaanti vaikuttaa negatiivisesti pigmenttiin, joka on asetettu ihon pintakerrokseen hoidon aikana. Jos juuri valmistuneet microblade -kulmat saavat liikaa suoraa auringonvaloa, pigmentti alkaa haihtumaan tavallista nopeammin ja kulmat vaativat uuden vahvemman vahvistuksen. Iho on myös käsittelyn jälkeen herkempi palamaan auringossa, joten suojaathan kulmasi aina SPF 50-aurinkovoiteella. Suosittelemme aurinkovoiteeksi puhtaita tai muuta fysikaalista voidetta.

6. Ole varovainen lääketieteellisten toimenpiteiden kanssa

Jos olet ollut verenluovuttajana, kerro siitä microblade -ammattilaisellesi. Keskustele myös verenluovutuksessa olevan hoitajan kanssa, jos olet menossa microbladingiin. Vaatii tilanteen mukaan 4kk-6kk toimenpiteen jälkeen, että veri palautuu normaaliin tilaansa. Normaalisti se palautuu normaaliksi jo n. 1 viikon kuluttua. Sen lisäksi menettelyt, joissa käytetään erilaisia lasertekniikoita, voivat lykätä microblading -kulmien tekoa. Kerro myös aina lääkäreillesi ennen minkäänlaisia toimenpiteitä microblading -toimenpiteestä.

7. Ei kulmameikkiä eikä anti-age-voiteita

Vähintään 7-10 päivän  ajan toimenpiteen jälkeen suosittelemme olemaan käyttämättä minkäänlaista meikkiä kulmissa. Älä myöskään käytä anti-age-voiteita ennen kuin kulmat ovat täysin parantuneet. Suosittelemme pitämään kaikki muut voiteet ja kosmetiikkatuotteet poissa kulmien alueelta paranemisprosessin ajan.

8. Heti hoidon jälkeinen tulos ei ole lopullinen, vaan se haalistuu hieman, kun kulmat alkavat paranemaan

Seuraavat kaksi päivää pigmentti on kaikista tummimmillaan, joten älä säikähdä. Kulmien lopullinen väri ei muutu tummemmaksi, kuin mitä se oli hoidosta lähtiessäsi.

Väripigmentti haalistuu hieman toimenpiteen jälkeen, kun kulmat alkavat paranemaan. Kulmiin saattaa syntyä epäsymmetriaa tai esim. pieniä koloja. Tämä on täysin normaalia ja siitä ei tarvitse huolestua, vahvistuskerta on varattu juurikin näiden korjausta varten! Muista, että todellinen tulos voidaan arvioida oikein vasta vahvistuksen (5-10 vk kuluttua microbladingista) jälkeen.

9. Älä epäröi ottaa yhteyttä microblading-ammattilaisiin

Mikäli Sinulle herää kysymyksiä kulmien parantumisen aikana, ota rohkeasti yhteys microblading- ammatilaisiin. Mikäli kysymyksesi koskee kulmien ulkonäköä, laitathan kysymyksesi liiteeksi suoraan  hyvässä valossa otetun kuvan omista kulmistasi (studio.ks@kslahti.com). Voit myös aina tulla liikkeeseen paikan päälle!

10. Toimenpiteen jälkeen kulmat ovat asiakkaan vastuulla

Ajan varattuasi sitoudut noudattamaan edellämainittuja valmistautumis- ja jälkihoito-ohjeita. Allekirjoitat myös asiakassopimuksen liikkeessämme ennen hoitoa ja vahvistat täyttäneesi 18 vuotta. Muistathan siis, että ohjeita noudattamalla / oikein varautumalla kulmat parantuvat nopeasti ja jälki pysyy hyvänä! Kulmien kotihoito vaikuttaa kulmien ja linjojen pysyvyyteen noin 70%, joten noudata huolellisesti sinulle annettuja ohjeita.

11. KS Studion tyytyväisyystakuu tyytyväisyystakuu

Kulmilla, niin kuin kaikilla tarjoamillamme hoidoilla on takuu. Olethan yhteydessä liikkeeseen viimeistään 3vk vahvistuskerran jälkeen, mikäli koet kulmissasi olevan jotain korjattavaa. Ammattilaisemme arvioivat tilanteen. Huomioithan, että toimenpiteen jälkeen ihon täytyy parantua min. 4-6vk ennen uutta käsittelyä.

Kontraindikaatiot – Esteet microbladingille

Jos sairastat diabetestä tai sinulla on käytössäsi verenohennuslääkitys, niin tarkistathan lääkäriltäsi ensin sopiiko microblading käsittely sinulle. Jos imetät, huomioithan, että käyttämämme puudutteen vuoksi sinun tulisi olla imettämättä noin 4 tuntia hoidon jälkeen, jotta puudute haihtuu elimistöstäsi täysin. Hormonaalisista syistä väri ei välttämättä tartu kunnolla.

Emme tee microbladingia:

 • Jos sinulla on käytössäsi Roaccutan vai vastaava isotretinoiini-lääkitys, Roaccutanin jälkeen tulisi odottaa puoli vuotta ennen microblading-käsittelyä, ihon arpeutumisvaaran vuoksi.
 • Jos sinulla on taipumusta keloidiarpiin.
 • Jos olet raskaana
 • Jos sinulla on kestoväri-, parafenyylidiamiini- tai hiusväriallergiaa, olisi hyvä selvittää lääkärissä mille aineelle olet allergisoitunut, ja sisältävätkö microblading-pigmenttimme mahdollisesti allergisoivaa ainetta.
 • Jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosalle.
 • Kulmien alueen iho on rikki.

Pigmentointi

Pigmentointeja voidaan tehdä erilaisiin alueisiin kasvoissa. Kulmien pigmentointi, Silmien kestorajaus, ja huulten pigmentointi. Pigmentointi on koneellinen työ, missä ohut neula lyö ihonpintaan pigmenttiä. Pigmentointi on pysyvämpää kuin Microblading, koska neula käy jokaisen ihoalueen intensiivisemmin läpi, kuitenkin kasvojen alueissa on pysyvyys eroja. Kulmien pigmentoinnissa pysyvyys on noin 2 vuotta, kunnes tarvitsee ylläpitoa. Huulien ja kestorajauksissa pysyvyys on 2-3 vuotta.

Lash & Brow lift

Taianomainen muutos omille ripsille ilman ripsipidennyksiä – ROLLY KING PRO ripsien kestotaivutuksen avulla! 

Haluatko ripsiisi kaarevuutta, paksuutta ja väriä? Lash lift on täydellinen vaihtoehto, jos et halua taivuttaa ripsiäsi päivittäin tai pitää ripsienpidennyksiä. Hoidossa tehdään kestotaivutus, ripsiä hoitava keratiinikäsittely/ kestovärjäys. Osioita voidaan myös jättää pois toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Hoito sopii myös ripsiliima-allergikoille.

Rolly King kestotaivutus on taivutuskäsittely, jolla saadaan omat ripset näyttämään huomattavasti pitemmiltä, kun käsittelyyn lisätään vielä kestoväri, lopputulos on huikea!
Kotihoito-ohjeet:
Vältä kastelua 24h
Vältä saunomista 48h
Saa meikata ihan normaalisti.

Kiinnostunut pigmentoinnista? varaa ilamainen konsultointi !

Jos olet miettinyt pigmentointia/microbladingiä, sekä kaipaat itsellesi sopivan tekniikan valitsemisessa konsultointia, varaa ilmainen 30 minuutin käynti meille!