Hygienia

Meille on tärkeää, että sinä viihdyt 100% puhtaissa tiloissa. Tämän Covid-19 tilanteen aikana olemme erityisen tarkkoja hygieniasta. 

Me työskentelemme maskien kanssa. Asiakkaille on myös aina tarjolla kertakäyttömaski niin halutessaan. Pigmentoinin ja jalkahoitajan työssä käytettävät neulat, veitset ja terät ovat aina steriilejä ja kertakäyttöisiä. Ne hävitetään turvallisesti riskijäteastiassa. 

Muut välineet, kuten sakset, pinsetit ja jalkahoitajan instrumentit pestään ultraäänipesurissa ja steriloidaan korkeassa lämpötilassa. Jokaisen asiakkaan jälkeen kaikki kosketuspinnat desinfioidaan (kahvat, maksupääte, wc, työpiste yms.)

Olemme saaneet terveystarkastajalta A-luokituksen liiketilan siisteydestä ja hygieniatasosta.

woman, beauty, spa-3141766.jpg

Pigmentointi & Kosmetologi

Microblading on kulmamuotoilua joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat.  Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin.

Toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, nimittäin microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan n. 2-4 vuodessa. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 10-18kk jälkeen ensilaitosta. Microblading on luonnollinen tapa tehdä kauniit ja pitkään pysyvät kulmat.

Parturi & Kampaaja

Toteutamme erilaisia hiustenleikkauksia asiakkaan toiveiden mukaan, niin klassisia hiustyylejä kuin ajankohtaisia trendikkäitä leikkauksia.

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään oikean leikkaustyylin hiuksiisi.

Teemme kampauksia niin arkeen kuin juhlaan sinun toiveidesi mukaisesti.

Jalkahoitaja

Jalkahoitajamme tekee jaloistasi taas kuin uudet. Hoidetut jalat tuntuvat kevyiltä ja energisiltä. Jalkamme ovat ihmisen tärkein tapa päästä liikkumaan elämässä, joten pidetään niistä myös huolta.

Kaikki jalkahoidot sopivat niin miehille kuin naisille sekä nuorille että vanhemmille. Jalkahoito on terveyttä edistävää hoitoa höystettynä ihanalla hemmottelulla ja jalkojen kauneutta lisäämällä.

Jalkahoito alkaa yleensä jalkakylvyllä, jota seuraa jalkojen hoidollinen osuus, mihin kuuluvat tarpeen mukaan kynsien, kynsinauhojen, kovettumien ja känsien käsittely. Jalkahoidon päätteeksi jalkoihin levitetään rentouttava tai piristävä hoitovoide- tai vaahto.